Toimi näin

Ota ensin yhteyttä meihin sähköpostilla, aloittaaksesi myynti.

Vaihe yksi

Aloita siis tilaamalla ajankohtainen myyntikuvasto ja ostoehdot sähköpostiisi. Yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen ja ilmoittaa tilatessa osoite ja henkilötiedot.

Jaa kuvasto sitten kaikille ryhmässänne. Aloittakaa myynti esittelemällä kuvaston avulla tuotteita, sukulaisille, ystäville, naapureille, työkavereille jne. Voitte sopia myyntiajaksi esimerkiksi kaksi viikkoa tai enemmän.

Voitte esitellä kuvastoa myös tapahtumassanne tai Facebook postauksessa.

Sukkia myydään kolmen parin setteinä jotka ovat vapaasti valittavissa kuvastosta. Minimi myyntierä on 120 settiä/tilaus. Setti maksaa asiakkaalle 25,50€. Ryhmänne ansaitsee 5€/setti.

Sukkia on helppo myydä, niitä on mukava ostaa itselle ja lahjaksi.


Vaihe kaksi


Kun ryhmänne on saanut tavoitteenne täyteen (minimi 120 settiä) kerätkää yhteenveto tilauksista ja lähettäkää se meille. Me toimitamme sukat teille ja ilmoitamme tilauksen yhteydessä toimitusajan. Toimitamme tilauksen postilla yhteyshenkilön ilmoittamaan kotiosoitteen perusteella lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Toimituksen yhteydessä lähetämme laskun jossa on 14 päivää maksuaikaa. Te jaatte sukat asiakkaille ja keräätte rahat. Laskutamme vain tilauksen tukkuhinnan. Loppu potti on teidän.


Luo kotisivut ilmaiseksi!